Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ελευθεριακός - Μαλακοπή 0-0

Στο 0-0 έμεινε η Μαλακοπή με τον Ελευθεριακό στο γήπεδο του Κορδελιού.
Ο αγώνας είχε αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει το goal που θα της έδινε τους τρεις πόντους.

Στο πρώτο μισάωρο η ομάδα μας ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Χατζόπουλου οι οποίες όμως στην πλειονότητά τους ήταν ημιτελείς με τους παίχτες μας να κάνουν επί το πλείστον τη λάθος επιλογή στην τελική προσπάθεια. Απο εκείνο το σημείο ο Ελευθεριακός πήρε την πρωτοβουλία και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Ζιγκερίδη όμως να μη μπορεί να νικήσει τον Γούλα που πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο τις ευκαιρίες τις είχαν και πάλι οι γηπεδούχοι για να σκοράρουν αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γούλα σε καμία από αυτές. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν το χαμένο πέναλτυ στο 80ο λεπτό όταν ο παίχτης του Ελευθεριακού έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Έτσι το 0-0 δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα η Μαλακοπή να διατηρήσει τη διαφορά των τριών πόντων από τον Ελευθερικό καθώς και το αβαντάζ στην περίπτωση ισοβαθμίας αφού στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει με 2-1.

Μαλακοπή: Γούλας, Αναστασιάδης, Τυρανίδης, Βλάχος, Τριανταφυλλίδης, Αστειόπουλος, Χατζάρας, Μάχας (79', Λαμπαδάριος), Αχαλινόπουλος Κ. (82', Φορόπουλος), Αχαλινόπουλος Λ., Ματίκας Σ(85', Οικονόμου).

3 σχόλια:

  1. Δεν μιλιέται ο GIGI μετά τη χθεσινή εμφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΔΕΡΦΕ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ 0 ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2ΑΡΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ EL LOCO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή