Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αποτελέσματα Ακαδημιών

Κατηγορία Νέων

Αχιλλέας Τριανδρίας 2 - Μαλακοπή 0-3

Ακόμη μία καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη για την ομάδα Νέων της Μαλακοπής η οποία επικράτησε με σκορ 0-3 του Αχιλλέα Τριανρίας 2 στο γήπεδο της Τριανδρίας. Η ομάδα μας μετά το πρώτο 10λεπτο που έπαιξε λίγο επιφυλακτικά, πήρε τον έλεγχο του αγώνα πιέζοντας τους αντιπάλους στα 3/4 του γηπέδου. Ο Τσαβδαρίδης στο 20ο λεπτό είχε σουτ στο δοκάρι και 9 λεπτά αργότερα ο Μπενάι Σπύρος με πολύ ωραία προσπάθεια και σουτ από απόσταση 30 μέτρων άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Σινανάι Άντι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας με κοντινή προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από κόρνερ του Τσαβδαρίδη.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε όπως το πρώτο με τη Μαλακοπή να ελέγχει πλήρως τον αγώνα να δημιουργεί ευκαιρίες και να μην κινδυεύει σε καμία σχεδόν στιγμή. Το τρίτο goal πέτυχε και πάλι ο Μπενάι Σπύρος με κοντινό πλασέ μετά από πολύ ωραία ενέργεια και πάσα του Δημητριάδη.

Κατηγορία Παίδων

Αχιλλέας Τριανδρίας 2 - Μαλακοπή 3-0
Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Μαλακοπή από τον Αχιλλέα Τριανδρίας στο γήπεδο της Τριανδρίας. Η ομάδα μας είχε πολλές απουσίες με αποτέλεσμα να παίξει για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίχτη λιγότερο. Παρόλα αυτά στάθηκε πολύ καλά και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Όπως ήταν αναμενόμενο όμως η κούραση ήταν εμφανής στο δεύτερο ημίχρονο όταν και το σκορ έφτασε στο 3-0.

Κατηγορία Προπαίδων 9x9


Μαλακοπή - Εθνικός Πυλαίας 2 2-5
Δεν τα κατάφερε η ομάδα με αντίπαλο τον Εθνικό Πυλαίας και έχασε με σκορ 2-5. Ανώτερος ο Εθνικός Πυλαίας πήρε δίκαια τη νίκη.

2 σχόλια: