Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ιωνικός - Μαλακοπή 2-2

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Μαλακοπή με αντίπαλο τον Ιωνικό μένοντας μακριά από τη νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Ο αγώνας έγινε σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και από την αρχή φαινόταν ότι θα το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού θα ήταν η δύναμη.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και ευτύχησε να προηγηθεί στο 25ο λεπτό με τον Στάθη Ματίκα ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα στέλνοντας τη μπάλα στην κενή εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός πίεσε πιο ψηλά είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 47'. Στην αμέσως επόμενη φάση η ομάδα μας κατάφερε να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ με τον Πολυμέρη ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ασσίστ του Ματίκα Στάθη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και πάλι στο 80ο λεπτό αξιοποιώντας εκτέλεση φάουλ. Η Μαλακοπή βγήκε μπροστά στα εναπομείναντα 10 λεπτά και έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 88ο λεπτό όταν σε σουτ του Μάχα η μπάλα πέρασε τον τερματοφύλακα και σταμάτησε πάνω στη γραμμή του τέρματο κολλώντας στη λάσπη. Ο Αναστασιάδης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα επίσης αιφνιδιαζόμενος από το ότι σταμάτησε ακριβώς πάνω στη γραμμή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ματίκας Θανάσης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα μετά από σέντρα του Αναστασιάδη. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Τυραννίδης μετά από αψιμαχία με αντίπαλο παίχτη αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μαλακοπή: Αγγούσι, Ματίκας Θ., Αναστασιάδης, Πεχλιβανίδης, Τυραννίδης, Παναγιωτίδης, Αστειόπουλος, Φορόπουλος(Αχαλινόπουλος Λ., 87'), Μάχας, Ματίκας Σ., Πολυμέρης (Λαμπαδάριος, 75')

2 σχόλια: