Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Μαλακοπή - Απόλλων Καλαμαριάς 1-4



Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας και έχασε από τον Απόλλων Καλαμαριάς με σκορ 1-4 για την στ' φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών. Έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.
Στο πρώτο ημίχρονο η Μαλακοπή ήταν πολύ καλή και μόλις στο 20ο λεπτό είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Πολυμέρη και Μάχα να αστοχούν από πολύ καλές θέσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό σε μία γρήγορη αντεπίθεση, η τύχη βοήθησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκμεταλλέυτηκαν τις κόντρες και άνοιξαν το σκορ με τον Λεπτοκαρίδη στο 30ο λεπτό.
Αυτή ήταν ουσιαστικά και η πρώτη φάση στην οποία απείλησαν. Την απάντηση έδωσε στο 40' ο Πεχλιβανίδης ο οποίος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Μπαντή.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο αφού η Καλαμαριά εκμεταλλέυτηκε την ποιότητα των παιχτών της και σε συνδυασμό με την πτώση της απόδοσης της ομάδας μας πέτυχε τρία goal παίρνοντας μία μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Τα goal πέτυχαν οι Λεπτοκαρίδης, Καραλιόπουλος, Παπαποστόλου.

Μαλακοπή: Αγγούση, Αχαλινόπουλος Λ., Αναστασιάδης, Παναγιωτίδης, Λαμπαδάριος, Αστειόπουλος (Γράνδης, 80'), Φορόπουλος (Ματίκας Σ., 75'), Πεχλιβανίδης, Μάχας, Αχαλινόπουλος Κ. (Οικονόμου, 70'), Πολυμέρης.

2 σχόλια: