Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Μαλακοπή - Μακεδονικός Λητής 4-3

Μεγάλη -βαθμολογικής- σημασίας νίκη πέτυχε η Μαλακοπή με αντίπαλο τον Μακεδονικό Λητής, με σκορ 4-3, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από πλευράς θεάματος. Η ομάδα μας, μετά την ήττα στο παιχνίδι με τον Εθνικό Πυλαίας, ήθελε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, να γίνονται πολλά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου και τους τερματοφύλακες να μην απειλούνται ιδιαίτερα. Το σκορ παρέμεινε στο 0-0 μέχρι το 40ο λεπτό όταν ο Πεχλιβανίδης Στέλιος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τη Μαλακοπή. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ αφού 4 λεπτά αργότερα ο Αγαπητός με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 47ο λεπτό ο Πεχλιβανίδης και πάλι με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1.Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο διαιτητής-εφευρέτης (Κύρος Γρανάζης) έδωσε πέναλτυ, που δεν ζήτησαν ούτε οι φιλοξενούμενοι, και ο Αγαπητός έκανε το 2-2. Ακολούθησε ένα 20λεπτο στο οποίο η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες, και τελικά κατάφερε να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ με goal του Πολυμέρη Γιώργου μετά από ασσίστ του Στάθη Ματίκα.Η πίεση συνεχίστηκε με αποτέλεσμα 10 λεπτά αργότερα να γίνει το 4-2 από τον Τυρανίδη Γρηγόρη. Το μόνο που κατάφερε η Λητή ήταν να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου.

Μικρά-Μικρά: Ένταση προκλήθηκε στο 70ο λεπτό του αγώνα στις κερκίδες του γηπέδου όταν οι φίλαθλοι της Λητής άρχισαν να βρίζουν τον τερματοφύλακα της Μαλακοπής, Αλέξη Γούλα. Εκνευρισμένος ο γνωστός φίλαθλος της Μαλακοπής, Ευθύμης, έφυγε από το πέταλο που βρίσκονται οι φανατικοί της ομάδας μας και κινήθηκε απειλητικά προς το πέταλο που φιλοξενούνται οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας.Ευτυχώς μεσολάβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

Ερωτηματικά (??????) προκάλεσε η αδικαιολόγητη απουσία του Γιάννη Οικονόμου από το σημερινό αγώνα. Φήμες που κυκλοφόρησαν στα στενά της Πυλαίας κάνουν λόγο για παρουσία του συγκεκριμένου άσσου, την ώρα του αγώνα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Ταγαράδων για να δοκιμαστεί.

Μαλακοπή: Γούλας, Βλάχος, Τυρανίδης, Αναστασιάδης, Ματίκας Θ., Παναγιωτίδης, Αστειόπουλος (80', Αχαλινόπουλος Λ.), Πεχλιβανίδης (75', Λαμπαδάριος), Μάχας, Ματίκας Σ., Πολυμέρης.

4 σχόλια:

  1. Τους δάγκωσε ο Ευθύμης ο δάσκαλος. Ο τέρμας τους ακόμα εκεί είναι και τρώει φάουλ από το Στέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμας απο εξω εκει στο πεταλο μας πεθανατε σημερα ενα κιλο σπορια φαγαμε σημερα !!!!χα χα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικονομου ταγαρι, επιτελους βρηκες την ομαδα της καρδιας σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή