Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Μαλακοπή - Περαία 4-2

Στο δεύτερο φιλικό σε διάστημα δύο ημερών, με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα της Περαίας, η Μαλακοπή επικράτησε με σκορ 4-2. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με goal μόλις στο πρώτο λεπτό για τους φιλοξενούμενους. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του 45λεπτου η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για την ομάδα μας τελικά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με τον Αναστασιάδη και να προηγηθούμε με τον Αχαλινόπουλο Κώστα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλακοπή διεύρυνε το υπέρ της σκορ με τα goal των Φορόπουλου και Αχαλινόπουλου Λεωνίδα. Το δεύτερο ημίχρονο τελείωσε με goal για την Περαία διαμορφώνοντας έτσι το σκορ στο τελικό 4-2.
Ακολουθεί τριήμερο ρεπό για τους παίχτες οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.
Όλοι...?

3 σχόλια:

  1. Η νέα χρονιά με φέρνει σε σκέψεις. Από πια μεριά να πιάσω πρώτα το κύπελλο; Με το δεξί χέρι από την αριστερή μεριά ή να το πιάσω με το αριστερό χέρι από τη δεξιά πλευρά; Η και με τα δυο χέρια; Να το φιλήσω ή θα έχει πάνω τα σάλια των σαλιάρηδων; Απορίες και σκέψεις που θέλουν ψηφοφορία στο μπλοκ για να αποφασίσω. Άλλη μεγάλη ψηφοφορία είναι: ποιο πολλά σάλια στο κύπελλο θα αφήσει ο Μάικ ή ο Μανόλο;
    Καλή Χρονιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή