Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός Κυμίνων - Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας 5-1

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 5-1 στα Κύμινα από τον τοπικό Ολυμπιακό. Σε έναν ακόμη αγώνα η Μαλακοπή έμεινε πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε με τα Κύμινα όμως να απειλούν άμεσα σε δύο-τρεις περιπτώσεις την εστία του Γούλα κυρίως μετά από ενέργειες του Τζαφάι. Αντίθετα η ομάδα μας δεν κατόρθωσε να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και η μόνη φάση στην οποία απείλησε την αντίπαλη εστία ήταν ένα χτύπημα φάουλ του Μάχα στο οποίο αντέδρασε καλά ο τερματοφύλακας των Κυμίνων στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για τη Μαλακοπή αφού μόλις στο 46 ο Στάθης Ματίκας ισοφάρισε με κοντινό πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα ύστερα από σουτ του Αναστασιάδη. Ακολούθησε η φάση που έκρινε τον αγώνα αφού τα Κύμινα κέρδισαν πέναλτυ και παράλληλα την κόκκινη κάρτα του Αχαλινόπουλου Λεωνίδα που ανέτρεψε τον αντίπαλο του. Ο Τζαφάι έκανε το 2-1 και έτσι τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για την ομάδα του. Η ομάδα μας βγήκε μπροστά να ισοφαρίσει αφήνοντας πολλούς κενούς χώρους στα μετόπισθεν.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα Κύμινα να εκμεταλευτούν αυτά τα κενά και στις αντεπιθέσεις να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Μαλακοπή: Γούλας, Αχαλινόπουλος Λ., Τυρανίδης, Βλάχος, Πεχλιβανίδης, Παναγιωτίδης, Μάχας, Αναστασιάδης, Ματελόπουλος, Αχαλινόπουλος Κ.(Λαμπαδάριος, 60'), Ματίκας Σ. (Οικονόμου, 70')

1 σχόλιο:

  1. ηταν ενα ασχημο αποτελεσμα κ εμφανιση....δεν ειναι αυτη η ομαδα μας κ ολοι το ξερετε....στο επομενο παιχνιδι θα φανει κ θα επιστρεψετε στον καλο σας εαυτο των πρωτων αγωνιστικων εμφανισεων και αποτελεσματων...αντε αγορια στις νικες ξανα!!!!!!!!!!!!!θα ειμαστε ολοι εκει να σας στηριξουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή