Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

4 x 4 και κορυφή

Η Μαλακοπή συνέχισε το νικηφόρο της σερί κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Φοίνικα Πολύχνης με σκορ 0-1.
Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε ευκαιρίες.Η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι στη συνέχεια με τον Φοίνικα όμως να συνεχίζει να είναι καλύτερος.Μάλιστα έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία όταν σουτ που επιχειρήθηκε από το ύψος του πέναλτυ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γούλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλακοπή ανέβασε την απόδοσή της και πέτυχε goal στο 50 του αγώνα με τον Στάθη Ματίκα μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Μάχα. Στα επόμενα 5 λέπτα οι γηπεδούχοι φαινόταν χαμένοι στο γήπεδο και έτσι η ομάδα μας έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της με του Λεωνίδα Αχαλινόπουλο και Στάθη Ματίκα.
Σε εκείνο το σημείο ο Βασίλης Μάχας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, πίεσαν στα εναπομείναντα 30 λεπτά αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Γούλα.Το τελευταίο σφύρηγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν για την δύσκολη επικράτησή τους που σε συνδυασμό με το ρεπό των Κυμίνων τους έφερε μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Γούλας, Λ.Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Πεχλιβανίδης, Βλάχος, Αστειόπουλος, Πολυμέρης (65' Φορόπουλος), Μάχας, Σ.Ματίκας (75' Λαμπαδάριος), Κ.Αχαλινόπουλος (46' Παναγιωτίδης), Ματελόπουλος

7 σχόλια:

  1. Λε, μετά τη χαμένη ευκαιρία σου μάλλον θα μείνεις πίσω στην ψηφοφορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω σχόλια.Μάλλον δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση η νίκη σήμερα.Καλό ή κακό είναι αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλώνεις ρε Τασούλη σαν ομάδα. Φυσιολογικές οι νίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε (και δεν είναι και πολύ μακριά) ήμασταν 007 και τώρα είμαστε 4x4.Πως αλλάζουν οι καιροί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ.Φ.ΠΟΜ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Θ-134 Οκτωβρίου 2010 στις 5:54 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΜ .ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΜ 4Χ4.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΠΟΜΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Σ.Φ.ΠΟΜ Θ-13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το λεωφορείο από Σ.Φ.Κοζάνης δεν ήρθε στην Πολύχνη?Έπαθε λάστιχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POMARA PAME G D ETHNIKI!!!!!POMARA OLEE MALAKOPI OLEE D ETHNIKI THELW NA SE DW KAI NA TRELATHW.......rossoneri pom hools g1

    ΑπάντησηΔιαγραφή