Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ένωση Συκεών - Μαλακοπή 4-2

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η Μαλακοπή με αντίπαλο την Ένωση Συκεών. Η εικόνα της ομάδας μας ήταν πολύ κακή και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόλις στο 7ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 2-0. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε με τη Μαλακοπή να παίρνει κάποια μέτρα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία εκτός από κάποια μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν τον Μπούρκα. Μάλιστα στο 30ο λεπτό ήρθε και το 3ο goal για τους γηπεδούχους. Στο 42ο λεπτό ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή των Συκεών, απόφαση που προξένησε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Το πέναλτυ ανέλαβε να εκτελέσει ο Στέλιος Πεχλιβανίδης κάνοντας το 3-1. Στην αμέσως επόμενη φάση ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα παίχτη των Συκεών για αντιαθλητικό χτύπημα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μπει όλος ο πάγκος των γηπεδούχων εντός του αγωνιστηκού χώρου και να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή. Όταν σταμάτησε η ένταση το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά για το εναπομείναν ένα λεπτό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βγήκε με σκοπό να πιέσει για την ισοφάριση αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. Αντίθετα η ομάδα των Συκεών ήταν αυτή που δημιούργησε τις ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να πετύχει και το 4-1 8 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Το μόνο που κατάφερε η Μαλακοπή ήταν να μειώσει το σκορ με goal του Γιάννη Οικονόμου ο οποίος στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Επόμενος αντίπαλος είναι η Ηλιούπολη το ερχόμενο Σάββατο στο πλαστικό γήπεδο της Πυλαίας.

Μαλακοπή: Γούλας, Αχαλινόπουλος Λ., Αναστασιάδης, Τυραννίδης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Πεχλιβανίδης, Μάχας, Αχαλινόπουλος Κ. (45 Αστειόπουλος), Ματελόπουλος (75 Οικονόμου), Πολυμέρης.

9 σχόλια:

  1. Επειδή δεν βλέπω να γίνονται σχόλια γιατί είναι όλοι στεναχωρημένοι και επειδή έχουμε περάσει αρκετές φορές από αυτή την κατάσταση και από χειρότερες, τα προηγούμενα χρόνια, να πω ότι όλα διορθώνονται αν το προσπαθήσουμε όλοι μάζι, ξεκινώντας από την προπόνηση.Πάμε να κάνουμε τρεις προπονήσεις πολύ καλές αυτή την εβδομάδα, να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και να κερδίσουμε την Ηλιούπολη το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει δηλαδή να φτάσουμε σε τέτοια εικόνα για να ξαναείμαστε σοβαροί στην προπόνηση, να ξαναποκτήσουμε ρυθμό, να συγκεντρωθούμε. Κρίμα για την προσπάθεια που γινόταν ως και πριν λίγο καιρό. Γιατί η εικόνα των τριών τελευταίων εβδομάδων προπόνησης ευθύνεται για την σημερινή εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι έγκλημα αυτή η ομάδα να μην είναι μέσα στη δυάδα. Τα παιχνίδια πάνω από όλα θέλουν καρδιά και πνεύμα νικητή. Πρέπει να παίζουμε με ψυχολογία πως είμαστε οι καλύτεροι και να αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω ξερω οτι εμεισ ειμαστε που πριν λιγες μερες μιλουσαν ολοι για μας και εμεισ οι ιδιοι πρεπει να ξαναλλαξουμε τν κατασταση προς το καλυτερο....κ δν υπαρχει πιστευω καλυτερη ευκαιρια απ το επομενο ματσ...που για πρωτη φορα φετος θα παιζουμε ως outsider......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο GIGI είναι το παιδί με τα κίτρινα γάντια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o oikonomou pali ekane to kathikon tou....2 kitrines san allagi.... erastis tis kartas....
    megale gianni oikonomou...!!!!keep walking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΓΚΟΥΡΤΣΑ, ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙ. ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2010 - 2011 ΕΓΡΑΨΑ ΓΚΟΛ. ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή