Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μαλακοπή - Δόξα Πενταλόφου 1-2

Πρώτη ήττα για τη Μαλακοπή από τη Δόξα Πενταλόφου με σκορ 1-2.
Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες η Δόξα Πενταλόφου έσπασε το αήτητο της ομάδας μας εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές των Αχιλλέα Παναγιωτίδη και Στάθη Ματίκα.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0 με τη Δόξα να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με ισάριθμες αποκρούσεις του Αλέξη Γούλα ενώ η Μαλακοπή έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Στάθη Ματίκα όταν μετά από πάσα του Αχιλλέα Παναγιωτίδη με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα να περάσει πολύ λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Μαλακοπή αφού προηγήθηκε πολύ γρήγορα με goal από τον Στέλιο Πεχλιβανίδη ύστερα από φάση διαρκείας και πολύ καλή ενέργεια του Κώστα Αχαλινόπουλου.Στη συνέχεια και ενώ η ομάδα μας ήλεγχε το παιχνίδι ο Νίκος Αναστασιάδης είδε την πολύ αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στο χώρο του κέντρου. Λίγο πριν είχε βγει με αναγκαστική αλλαγή από το παιχνίδι ο Αχιλλέας Παναγιωτίδης. Σε ένα πεντάλεπτο το παιχνίδι γύρισε με τη Δόξα να πετυχαίνει δύο goal και να παίρνει κεφάλι στο σκορ. Σε αυτό το διάστημα έγινε και η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον Στάθη Ματικά να αποχωρεί μετά από χτύπημα στον αστράγαλο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το 1-1 η Δόξα έμεινε επίσης με 10 παίχτες λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινης κάρτας.
Στο διάστημα που απέμεινε η Μαλακοπή πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι γνώρισε για πρώτη φορά την ήττα για τη φετινή χρονιά και μάλιστα στο γήπεδό της.

2 σχόλια: