Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Μας πνίγει...το δίκιο


Δυσάρεστες εκπλήξεις έκρυβε η χθεσινή προπόνηση για την ομάδα των ροζ.
Σε παιχνίδι μεταξύ των ροζ και των κόκκινων που περιελάμβανε παιχνίδι 1 εναντίον 1, 1 εναντιον 2 και 2 εναντίον 2 και ενώ οι ροζ ήταν εμφανώς καλύτεροι και πολύ κοντά στη νίκη, η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.
Πιο συγκεκριμένα και ενώ το σκορ ήταν 8-4 υπέρ των ροζ, ξαφνικά και ως δια μαγείας ο προπονητής - διαιτητής (φορούσε κόκκινα) ρώτησε αν το σκορ είναι 7-5. Φυσικά ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες και πήρε τελικά την απόφαση ότι το σκορ ήταν 7-4 υπέρ των ροζ, ακυρώνοντας έτσι ένα καθαρό goal.
Στη συνέχεια και ενώ το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του, με τους ροζ να προηγούνται, σε 2 φάσεις που ο τερματοφύλακας έπιασε τη μπάλα και έπρεπε να τελειώσουν σε εκείνο το σημείο οι συγκεκριμένες φάσεις, άφησε τους κόκκινους να πάρουν την μπάλα από τον τερματοφύλακα και να ξαναεπιτεθούν πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα goal που φυσικά δεν έπρεπε να έχει μπει ποτέ.
Παρά την κάκιστη διαιτησία οι ροζ οδηγησαν το παιχνίδι στο χρυσό goal όπου κ μην έχοντας πλέον άλλα ψυχικά αποθέματα, έχασαν.
Όσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή προπόνηση τάχθηκαν υπέρ των ροζ και τόνισαν ότι δικαίως ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ...

Υ.Γ. 1 Οι κόκκινοι και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να παν να...
Υ.Γ. 2 Χρόνια πολλά στον προπονητή μας που χθες είχε τα γενέθλιά του

4 σχόλια:

  1. Η μικρή ομαδούλα των ροζ χρησιμοποιεί την διαιτησία για να καλύψει την ανικανότητα της να κερδίσει...Δεν φταίει η διαιτησία που δεν μπόρεσαν να παιτύχουν το χρυσό γκόλ, τη στιγμή μάλιστα που σε όλο το παιχνίδι αποθέωναν τους εαυτούς τους για την μεγάλη ικανότητά τους στο σκοράρισμα...Απλά ντρέπομαι για όσα διάβασα παραπάνω και αηδιάζω στη σκέψη και μόνο του τι μπορεί να ακούσουμε στη συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε να προσφύγετε στο C.A.S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλός ο μικρός με το κόκκινο παντελονάκι χθες.Μάγος.
    Σήμερα φοράει το 25...

    ΑπάντησηΔιαγραφή