Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Μαλακοπή-Μουδανιά 3-0

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για τη Μαλακοπή με σκορ 3-0 επί της ομάδας των Μουδανιών με goal των Μάχα, Στάθη Ματίκα και Ματελόπουλου. Το πρώτο goal σημειώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το μαγικό πόδι του Βασίλη Μάχα. Ο Στάθης Ματίκας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.Το τρίτο goal σημειώθηκε στο 85 της συνάντησης από τον Θωμά Ματελόπουλο με εντυπωσιακό αριστερό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πάλι.
Σημαντική στιγμή του αγώνα η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Τσαβδάρ αφού όσο αγωνίστηκε η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.
Πολύ καλός ο κάμεραμαν Γιώργος Παγώνης ο οποίος ενώ είχε στη διάθεση του τρίποδα για να τοποθετήσει την κάμερα αυτός προτίμησε να βγάλει όλο τον αγώνα κρατώντας την κάμερα στο χέρι...
Εμφανής η έλλειψη του παίζω με τη μία αφού σε ακόμη έναν αγώνα δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν.

4 σχόλια:

  1. Τρία goal έβαλε η ομάδα και ούτε ένα σχόλιο.
    Μάλλον καλό είναι αυτό γιατί η νίκη με 3-0 επί ομάδας Δ εθνικής δεν θεωρείται πλέον και κάτι σημαντικό για να σχολιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σχολιάσουμε; Το μαγικό πόδι του Μάχα; Ή τα γκολ του Στάθη και του Μάτε-λοβ; Συνηθισμένα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θετικά σχόλια ακούστηκαν για την Μαλακοπή από τους αντιπάλους. "Είστε καλοί φέτος" ανέφερε αντίπαλος παίχτης στα αποδυτήρια.
    Ξέρει από μπάλα αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού ολοκληρώθηκε από την ομάδα της Μαλακοπής η απόκτηση ενός νέου ποδοσφαιριστή που καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά του γηπέδου.Μάλιστα για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του χρειάστηκε να εφαρμοστεί η τακτική της θυρίδας αφού είχε ήδη παρέλθει το χρονικό περιθώριο για τις μεταγραφές.Φυσικά ο συγκεκριμένος παίχτης βρισκόταν στην ομάδα από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, χωρις να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επίσιμα παιχνίδια. Και ο λόγος για τον οποίο ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ήταν γιατί ΠΕΤΟΥΣΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ τόσο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή