Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936980155 - 6945227344
E-mail: po.malakopis@gmail.com - vla.raul@yahoo.gr
Πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας ''Αντώνης Καραμπουρνιώτης''

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Περαία - Π.Ο.Μ. 1-0

Νέα ήττα για τη Μαλακοπή με ίδιο σκορ 1-0 αυτή τη φορά από την ομάδα της Περαίας. Ο αγώνας ύστερα από έκκληση της ομάδας της Μαλακοπής διήρκησε 80 λεπτά λόγω της κούρασης των παιχτών της από το πολύ δυνατό φιλικό της προηγούμενης ημέρας με την Αρναία.
Πολύ μέτρια η εμφάνιση της ομάδας η οποία μόλις στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα δικαιολόγησε τη διαφορά μίας κατηγορίας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων όταν και έχασε 3 πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια με εμφανή τα σημάδια της κούρασης αλλά και λόγω των αρκετών απουσιών έδωσε χώρο στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της.
Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των δύο ομάδων έπεσε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες να είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62 του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φαόυλ του Τζέλο.
Στη συνέχεια παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα μας δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το σκορ.
Πρώτη εμφάνιση στη βασική 11αδα για τον προπονητή της ομάδας Χάρη Βλάχο που λόγω των πολλών απουσιών αναγκάστηκε να συμμετάσχει και ο ίδιος στο φιλικό.
Ο μόνος που ξέφυγε από τη μετριότητα στο χθεσινό φιλικό ήταν ο διαιτητής της συνάντησης Γιάννης Βλάχος, ο επονομαζόμενος και Raul,πραγματοποιώντας άριστη διαιτησία.

4 σχόλια:

  1. Γιάννης Βλάχος, ο καλύτερος διαιτητής της ΕΠΣΜ.
    Χάρης Βλάχος, ο καλύτερος αμυντικός της ΕΠΣΜ.
    Τάσος Αστειόπουλος, ο καλύτερος φωτογράφος της ΕΠΣΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκαστος στο είδος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....εσύ ρε ανώνυμε σε τι είσαι καλύτερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή